Bianca Forest karkasi 15 vuotiaana kotoa ja muutti Sunflower towniin, Simlandian itärannikolle. Hän asui 3 vuotta kiertäen eri taloissa Stadissa. Kun hän tuli täysi-ikäiseksi, oli hänen aika hankkia oma ja uusi elämä.

- Hei! Olen Bianca. Ikäni ja tarinani varmaan jo tiedättekin. Olen horoskoopiltani rapu ja olen perhetavoitteinen. Tarvitsen miehen, sillä minun täytyy pitää huolta siitä, että minut muistetaan vielä kymmenennessäkin sukupolvessa. Ja eihän sukupolvia tule ilman miestä, eihän???

Ja mitä taloon tulee niin: - Se on kauhean pieni! Vaatii rutkasti kunnostusta. Ja millä rahalla minä senkin teen???

No, näin pienen kämpän läpikäymisessä ei mene pitkään... HEI! JÄÄKAAPPI! 

Kappas ketaletta, täällä onkin jo ruokaa valmiina. Kuinkahan vanha tämä kaappi on?

BIANCA, se ruoka ei välttämättä enää ole iskussaan!

- He He Hee, täältähän löytyy vaikka mitä jännää

- olisihan se pitänyt arvata- 

- On niitä ollut mukavempiakin sänkyjä, tuhahti Bianca ja istahti narisevalle ja paukkuvalle pedilleen

Nyt iski jumalaton... Pissihätä!!! VESSAAN --->

- Täällä ei olekaan pyttyä... :(

- Hätä ei lue lakia! huusi Bianca nurkan takaa.

Onko lakia joka kieltää kukkapuskaan kuseskelun?

- Nyt aarretta etsimään! Lalala... 

- Katos hemmettiä, iha aito kumiluu, tällä on arvoa vaikka minkä verran! huusi Bianca sarkastisesti. Hän aikoi lähteä pian miesjahtiin...

... STADIIN! Mutta Bianca ei ollut yksin. Joku kuuli hänen huutonsa ja lähti seuraamaan häntä. Se joku oli eräs vanha pappa, jonka luona Bianca oli kerran asustellut. Hänen nimensä oon Joonas ja hän on kovasti nuorten tyttöjen perään.

 

Bianca meni Rakkauden sokkeloon etsimään itselleen prinssiä. 

Bianca jäi altaaseen lillumaan pariksi tunniksi odotellessaan miestä. Paikallaolijat olivat ehtineet jo hälyttää ruumisauton paikalle, koska he luulivat Biancan kuolleen uima-altaaseen.

Hän säikytti ihmiset noustessaan altaasta. Bianca vaihtoi vaatteet ja lähti yökerholle. Jos amor olisi siellä varsijousensa kanssa.

Joku kuitenkin tuijottii Biancaa. Hän oli prinssi joka oli liian ujo ja kohtelias lähteäkseen perään. Bianca eu huomannut häntä, vaan käveli yökerholle. Hän ei vielä tajunnut, mikä meni ohi silmien, niin nopeasti ettei sitä voinut erottaa.